replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月25日星期一

Urban Afbeelding SA208

Dit horloge is de tweede Ik ben eigenaar van een merk ik voor het eerst behandeld in mei vorig jaar.
Het merk heet Urban Beeld en mage een reeks van eenvoudige, goedkope quartz horloges. Het horlogemerk lijkt te zijn begonnen rond 2011 en heeft de intentie om stedenbouw te gebruiken in de horloges.
De Urban Afbeelding merk is eigendom van een bedrijf genaamd Emit Co Ltd (die soms wordt weergegeven als Emitt Ltd), en ze zijn meer bekend over dit blog voor hun andere merk Planet Design. Emit Co Ltd is een klein Tokyo gevestigde bedrijf (met ongeveer 10 werknemers), opgericht in 2004 voor de planning en het creëren van de mode horloges.
Dit model is de SA208 is een quartz analoog horloge met een 3 de hand wijzerplaat. Het heeft een zeer eenvoudige en schone ontwerp met grote makkelijk om nummers te lezen op 3,6,9 en 12, en glow in the dark handen. De zaak lijkt goed gebouwd, en de curve van de ring geeft het een leuke sfeer. De Urban Afbeelding naam is gedrukt op het gezicht en de rug, en de achterkant toont ook het wordt geassembleerd in China met een Japanse beweging.
Het horloge lijkt niet meer beschikbaar vanaf Emit zijn (met nauwelijks Urban Afbeelding horloges laten zien op hun site, dus het kan gewoon een website fout), maar ik heb het ontwerp op de typisch Japanse verkoop sites gezien. De RRP lijkt te zijn rond ¥ 3.150.
Bekijk meer Horloges en patek philippe

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex