replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月8日星期五

Flik Flak Sola Turchese

Horloge keuze van vandaag kwam omdat ik deze overeenkomen met de tee shirt Ik had ervoor gekozen om vandaag te dragen (en wordt gecoördineerd leek een goed idee voor de verandering) gespot.
Dit horloge komt uit van de Swatch kinderen range Flik Flak (of Flik Flak zoals het is geschreven in niet-hoofdletters). De horloges volgens hetzelfde principe als de reguliere Stalen met heldere kleurrijke ontwerpen en (meestal) een standaard case design (die voor de Flik Flak zijn rond).
Dit model heet de Solar Turchese, en is vanaf de 2012 Spring Summer collectie (met een ontwerp van 2011). Dit ontwerp heeft een turkooizen kleurstelling met zwart-witte schrijven. Zelfs het geval is op het kleurenschema, zijnde een turquoise geanodiseerd aluminium design. De meest opvallende deel van het gezicht is de glinsterende diamant ontwerp dat tussen elk uur nummer. Bij nader inzien lijkt het erop dat deze juwelen zijn gemonteerd of gevormd aan de binnenzijde van het glas, wijzend naar beneden richting het gezicht. De band is een turquoise rubber / siliconen ontwerp met een knobbelige structuur die gebruikelijk is in de Flik Flak horloges.
Het modelnummer is FCN025, en technisch is het een meisjes te kijken. Binnen is een Zwitsers ETA beweging, en deze bevoegdheden van de 2 kant regeling wijzerplaat. Want het is een Flik Flak horloge is waterdicht en wasbaar in de machine (bij 40 ° C, maar ik willen niet om het te testen ...).
Bekijk meer replica horloges rolex en iwc pilot

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex