replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月29日星期二

BMW Williams F1 horloge

Today's horloge is een van mijn vele horloges die een gebeurtenis herdenkt, en dit wordt geassocieerd met de Formule 1 Motor Racing.
Dit horloge is gemaakt voor BMW (met een copyright BMW AG), en herdenkt de start van hun samenwerking met het Williams F1-team in 2000. BMW had grote spelers tot de jaren 1980, maar trok in 1989 aan het einde van de turbo tijdperk. In 2000 kwam ze terug naar de partner van de Williams-team, die waarschijnlijk het meest bekend om hun Williams Renault tijdperk in de vroege jaren '90 toen ze won de World Championship. De samenwerking was op het podium in hun eerste race, maar het partnerschap wasn 't zo succesvol als gehoopt en eindigde in 2005.
Het horloge is een LCD-model met een rood scherm die enigszins schuin (tot rechts). Het LCD-scherm is een twee-line design die normaal toont dag en datum aan de bovenkant en de tijd (in 6 cijfers) hieronder. Het is een typische sport kijken in termen van standen, met het horloge met chronograaf, timer, alarm, en dual time opties. Wanneer deze functies wordt gewijzigd, de bovenste lijn toont tekst die de mode voor de mode zelf wordt getoond.
Het geval is op het horloge is een ongebruikelijk ontwerp, maar ik kan niet beslissen of het is bedoeld om te kijken als een helm of de neus van een F1-auto (of een combinatie van de twee). De band is dik en rubberachtig met een golvende patroon langs de voorkant. Er is de gebruikelijke informatie over de rug, waarin het is allemaal van roestvrij staal, en heeft een 5 ATM waterdichtheid (dat aangeeft dat een Europees model). Er is ook een F1-logo en de naam BMW.WilliamsF1 Team (met die afstand), samen met de uitdrukking "het een snelle wereld".
Bekijk meer Horloges nep en patek philippe astronomical celestial

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex