replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月21日星期一

@ # 008 van Poll Position

Blog van vandaag is voor een horloge fabrikant die ik heb geblogd over vele malen eerder, maar dit keer met een andere lijn van horloges.
Dit horloge lijkt te zijn van een lijn van horloges genaamd @ gebaseerd op de enige symbool op de wijzerplaat (die ook op de achterplaat). De achterkant heeft ook het nummer # 008, dus het lijkt erop dat dit is waarschijnlijk de naam van het model (de tekst stijl te gepolijst om een ​​serienummer zijn).
De enige andere informatie is dat dit horloge is van Poll Position Ltd. Co die hier hebben aanbevolen voor als het bedrijf achter de module horloge lijn / merk. Hun achtergrond is een beetje wazig, maar de meest waarschijnlijke voortouw zou suggereren ze een Osaka Japan gebaseerde fabrikant en / of de Japanse distributeur van het Franse Lip merk.
Het horloge is een quartz analoog horloge met een 3 de hand wijzerplaat design. De originele ontwerp is eenvoudig en overzichtelijk met vrijwel geen schriftelijk. Rondom de wijzerplaat is een zilveren band met kleine cirkelvormige gaten die fungeren als het uur markers. Het gat op de 6 o 'clock positie is iets groter, en als je goed kijkt zie je dat er een kleine datum marker binnen.
Van wat ik heb gevonden, ik denk dat de module horloges zijn uit de jaren 2000, en is nog steeds te vinden nieuw, dus ik denk dat het waarschijnlijk hetzelfde voor dit horloge ook.
bekijk meer rolex nep en Panerai Luminor Regatta

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex