replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月26日星期六

Storm Cycloid Ana-Digi Horloge

Voor degenen die heb na mijn blog voor een tijdje, en hebben gekeken naar het beeld van vandaag kijken, ik weet zeker dat je hebt herkend welk merk het is reeds.
Voor de rest van de lezers, dit horloge is een voor het merk Storm van Londen (wiens horloges begon mijn hele horloge verzamelen obsessie) Het merk werd gestart in 1989 om het aantal betaalbare modieuze horloges te produceren en al snel ontwikkelde een herkenbare stijl -. Ongewone vormen / gezichten geborsteld staal gevallen en bandjes met een mengsel van een vaste gebogen sectie (met onderscheidende aanduidingen kenmerken) en Y-vormige verbindingen.
Dit model heet de Cycloid en werd uitgebracht in 1996. Het is een ana-digi-model met een rechthoekige analoge sectie en een klein plein LCD in een vierkante behuizing. Het plein van de zaak wordt gedraaid met 45 graden, maar vreemd genoeg is dit tegen de klok dus een snelle blik wanneer je armen gestrekt heeft de tijd op 90 graden aan u (-tenzij u uw horloge draagt ​​op je rechterarm).
Het analoge deel is een eenvoudige 2 handontwerp wijzerplaat met quartz uurwerk. Het glas van deze sectie heeft een bocht langs de lengte van het gezicht, en ik denk dat dit de reden is dat het horloge lijkt enigszins verschillende kleuren vanuit verschillende invalshoeken (geel tot roze). Het LCD-scherm is hetzelfde pleintje module uit de Navigator en de Pentax, waarvan 4 cijfers van de tijd met de uren in de linkerbovenhoek en minuten onderaan rechts (en alleen heeft inzet knoppen toont). Helaas is de LCD-modules moeilijk om terug te komen werken, en ik kan nog steeds niet deze (en Pentax) om te werken (en zelfs de foto van dit model op de Storm website heeft niet het LCD-scherm aan) te krijgen.
Bekijk meer horloge replicas en iwc nuovo stile

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex