replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月24日星期一

Omega Sochi 2014 limited edition horloge

Omega Sochi 2014 limited edition horloge
In februari 2014, dat beroemd Zwitserland kijken bedrijf Omega zesentwintig leek te zijn vereerd dat de Olympische Spelen in de gekozen gelegenheid, stad verbonden met Sochi in de Russische Federatie voor de Olympische Winterspelen 2014 in aanvulling op de Paralympische Spelen aan gekwalificeerde timing producten te leveren. Isabel Marant Willow Sneakers dat benadrukken in de Olympische traditie, dat Olympic etnische naast sportieve gebeurtenis in de moderne Russische aard, Omega leek te kijken uit naar.
Om dat te voorkomen Olympische herdenken, dat Omega Seamaster Planet Underwater "Sochi 2014" release horloge beperkt, deze specifieke horloge mannen in aanvulling op de vrouwelijke ras, beperkte release verbonden met een paar, 014 stuks in het bijzonder geproduceerd.
Cikuan mannen verscheidenheid gebruikt vanwege de matte naast gepolijst 1 op de 3. 5 mm metalen omstandigheid die een metalen armband heeft, gebouwd met aangesloten met chroom nitride snorkelen grootte matte donker gekleurde unidirectionele draaiende keramische bezel. 05/01 onmiddellijke grootte van de ring is eigenlijk gedekt door het gebruik van oranje lak, 6-10 onmiddellijke grootte, gedekt door het gebruik van roodachtig gekleurde lak, deze specifieke unieke design geïnspireerd door de kleur in de banner in de Russische Federatie.
Kijk met behulp van schroef mat horloge achterkant, kijken naar een achterste hoek reliëf met behulp van "Sochi 2014" Olympische Spelen embleem, in aanvulling op de door het gebruik van "Si 14" gegraveerd wat en ook de afgifte bereik beperkt (0001/2014). Helium vakantie klep zich in die 12:00 plaats.
Omega Seamaster Planet Onderwater 1 op 3. 5 mm "Sochi 2014" release horloge beperkte gebouwd met Omega 8500 coaxiale beweging, dat Cikuan motion markt gewone bepaalt dat de hardware beweging in de 21e eeuw. Manier van Isabel Marant sneakers Omega 8500 coaxiale beweging gebouwd met dat merk exclusieve Si14 silicium stof ragfijne, coaxiale echappement naast silicium onrustveer gebruikt in combinatie met de efficiëntie beter vertrouwd, Omega en daarom is deze bepaald horloge ongeveer 4 jaar dienst zelfvertrouwen te geven. Deze bijzondere horloge is eigenlijk waterbestendig tot een interessante diepte verbonden met ongeveer 60 club / 600 yards / 2000 tenen.
Glanzend donker gekleurde uur wijzerplaat geweren naast opgepoetste dimensionale Rhodium tip gedekt door het gebruik van witte lichtgevende laag kan zeker resulteren in oranje lichtbron in het donker lichtbron sfeer. Van Isabel Marant Bobby Sneakers 12:00 plek om de onmiddellijke kant in aanvulling op snorkelen bezel Department of Transportation produceert efficiënte lichtbron. Deze specifieke eigenschap maakt het mogelijk dat snorkelen in het blik, kunt u heel gemakkelijk de tijd leren. Dat horloge geeft je centrale uren, direct naast de volgende vingers, datum vensters van diverse: 00.
bekijk meer rolex kopie en piaget altiplano

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex