replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月25日星期二

Band

oor iemand die een voorliefde voor de montage van de NAVO bandjes moet zowat elke horloge hij bezit dan de Precista is een welkome aanvulling op de vouw. De vaste nok balken zorgen dat passen aan weinig anders mogelijk, zeker als men verandert banden regelmatig. Het horloge wordt geleverd als standaard op de keuze van de NAVO riem; grijs, zwart en 'James Bond' zijn onder degenen beschikbaar op het moment van de bestelling. Ik gekozen om te gaan met mijn gebruikelijke keuze van grijze NAVO en dient te worden opgemerkt dat Timefactors leveren nu NAVO-bandjes met roestvrij staal hardware. Dit is welkom upgrade gegeven de neiging van hardware op eerdere NATOs om ofwel tonen brassing of zelfs zwart.
Weinig anders te zeggen over de NAVO afgezien van het feit dat het een perfecte match voor dit horloge. Terug in de jaren 1950, zou een dergelijk horloge zijn voorzien van hetzij een doek band gelijkend op de NATO of eventueel een 'Bonklip' ​​armband. Pilot bandjes in leer zijn natuurlijk bestaan ​​in het verleden en recent gereviseerd in Europa zijn geworden. Timefactors hebben onlangs hun 'Aviator' band om de vraag naar een leren riem van kracht om een ​​horloge met vaste lug bars kan worden gemonteerd voldoen. Bij het zien van de Aviator op Timefactors terrein voelde ik dat ik wil alleen maar om te proberen - zowel om te zien hoe het eruit zag op het horloge en ook om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen over hoe een dergelijke band voor GB £ 12,50 kunnen worden aangeboden.
Precista PRS53
Klik Voor Lightbox
Zoals te zien is, deze band past en past bij de Precista zeer goed en lijkt in overeenstemming met het horloge stijl (het is 18 mm in de breedte taps toelopend naar 16mm). Montage is eenvoudig; de band is open-end met een roestvrij stalen stud en schroef die aan de onderzijde wordt ingevoegd na het wikkelen rond de nok bar. Zeer eenvoudig, effectief en kan worden bereikt met een kleine schroevendraaier in seconden. Het maakt inderdaad een hele nieuwe look aan het horloge voor degenen die leer verkiezen boven nylon geven. Voor GB £ 12,50, deze band verdient enige aandacht: constructie van vier lagen medium zachtheid hide met een matte afwerking aan de top. De zijkanten worden gesneden rand en zeer dik gelakt / verzegeld. Dikte al gezegd is, is 3,5 mm en wanneer nieuwe de band is relatief stijf wat bijdraagt ​​aan de forse algemene gevoel van. De lagen zijn gelijmd en gestikt (met dik garen) met een goede 1 mm + leder dikte waarover de riem vast te zetten lip bars en op de "andere uiteinde om stevige bevestiging van de geborstelde roestvrij stalen gesp waarborgen.
Precista PRS53
bekijk meer horloges replica en maurice lacroix masterpiece venus

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex