replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年7月17日星期二

BRM: zoom in op de trirotor

BRM presenteerde ter gelegenheid van de Basel-beurs in 2010 een ongepubliceerd horloge: The Trirotor. Dacht dat uiteindelijk alle eigenaars van automatische horloges sereen zijn.
Het innovatieve mechanisme dat is ontwikkeld en gedeponeerd door BRM is volledig beveiligd. Het voorkomt dat de rotormassa snelheid maakt tijdens een botsing of versnelling en vermijdt aldus het vernietigen van de beweging van het horloge. De combinatie van esthetiek en innovatie, het principe van dit mechanisme is om de kinetische energie op te slaan met 3 kleine rotoren die vrij zijn en op zichzelf draaien en zo de hoofdrotor vermijden. Bescherming wordt bereikt door de combinatie van rotors, carbonarmen en veren.
Uurwerken Grand Prix van Genève 
FP Journe - Prize Complicated voor chronometer Resonance
Voor de 7e keer sinds 2002, is François-Paul Journe beloond Grand Prix Genève Watchmaking voor haar uitzondering uurwerken creaties. Clea maakte hem de meest bekroonde hedendaagse uurwerken van zijn generatie, en dit zonder te tellen tal van andere prijzen die over de hele wereld werden overhandigd aan hem.
Deze prijs is een eerbetoon aan de Stopwatch Resonance waarvan herinterpretatie viert 10 jaar van deze opmerkelijke complicatie met twee mechanische slingers verslagen in sync, en gelukkig knipoog, werd hij bekroond met de 10e jaar verjaardag van de Grand Prix de Horlogerie de Genève. 
Sinds 2002, François-Paul Journe ontvangen jaarlijks onderscheidt de Grand Prize d'Horlogerie de Genève, behalve in 2007 en 2009, toen hij lid van de jury was.
Bekijk meer rolex imitatie en Cartier horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex