replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年6月25日星期一

Het Breitling Chronospace militaire uurwerk

Breitling, een merk dat bekend staat om het maken van hoogwaardige horloges voor vliegers en andere professionals, heeft het model Chronospace Military uitgebracht.
Dit elegante horloge wordt geleverd in een zwarte stalen kast met een diameter van 46 mm, met een AR-gecoat saffierglas en een bidirectionele classificatie met een kompasschaal. Het is waterbestendig tot 50 meter.
In de kern is de beweging een Zwitsers thermisch gecompenseerd kwarts Breitling kaliber 78, COSC-gecertificeerd als een chronometer, met analoog en LCD 12/24-uurs weergave. Andere kenmerken zijn 1 / 100e van een tweede chronograaf met tussentijden, alarm, aftellen, dubbele tijdzonedisplay met onafhankelijk alarm, Coordinated Universal Time (UTC), kalenderdag en -datum geprogrammeerd voor 4 jaar en batterij-einde levensduur. De wijzerplaat is in Volcano Black met lichtgevende cijfers en urenmarkeringen en oversized handen.
Het Breitling Chronospace Military horloge komt op de militaire riem (kaki of antraciet) of een zwarte stalen mesh-armband en heeft twee schermen met achtergrondverlichting die NVG-compatibel zijn.

Bekijk meer replica horloge en Rolex Yachtmaster

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex