replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月13日星期二

TUDOR Pelagos LHD

Er is iets cool over linkshandig divers; ja, ze zijn meer comfortabele / praktisch om te dragen (op de linker pols), kan worden gedragen door de leden van de linkervleugel (rechts) en ja, historisch gezien is dit de reden waarom sommige militaire duikers gevraagd linkshandige versies van hun geliefde duikhorloges en in sommige gevallen droegen hun rechtshandige duikers ondersteboven op hun recht wrists-



maar het is het simpel gebaar van het verplaatsen van de kronkelende kroon die traditioneel altijd al heeft geplaatst op de rechterzijde van de behuizing aan de linkerkant dat er een speciaal horloge maakt net dat beetje meer bijzonder. Wat denk je? Heeft u een abonnement op deze mening of is dit gewoon een andere manier van de verkoop van meer van hetzelfde horloges.



TUDOR biedt nu de PELAGOS in een linkshandige versie, genaamd de Pelagos LHD of Left Hand Drive. Ik vind dat, straight to the point, een pretty cool naam. Dus, met zijn kronkelende stam nu aan de linkerkant van de behuizing, kan worden gedragen op de rechter pols, of zelfs aan de linkerkant. Historisch gezien, Tudor had al geproduceerd duikers van dit type op uitdrukkelijk verzoek van het duiken professionals, zoals de Franse marine.



Duikhorloges die bedoeld zijn om vooral worden gedragen op de rechter pols, vereisen specifieke ergonomisch ontwerp. We hebben gezien vooral Italiaanse merken als Panerai vrijgeven 'Destro' (linkshandige) versies van hun duik horloges voor verzamelaars. Wij doen als hen, en ik denk dat dit is wat maakt Tudor (naar mijn mening) een van de savviest grote merken die er zijn - zij weten wat we willen.



Oke, dus het is niet alleen de speciale kroon positie die is gegeven aan de nieuwe Pelagos LHD, maar de wijzerplaat is ook herwerkt met beige lichtgevende markeringen en de naam PELAGOS nu in het rood op 6:00. De datum schijf is ook in beige en wordt geleverd in een nieuw design, met zijn nummers weergegeven in afwisselende kleuren: de even dagen worden weergegeven in het rood, terwijl de oneven dagen zijn in het zwart.



Dit ontwerp detail heeft de bijnaam roulette-stijl door verzamelaars. Iets dat is vooral kenmerkend is voor eerdere TUDOR duikhorloges zijn hun sneeuwvlok handen die voor het eerst verscheen op Ref. 7021 van 1969 - alle Pelagos modellen zijn uitgerust met deze. Na de historische thema de unidirectionele draaibare duikers bezel in keramiek, deze nu beige luminescerende merktekens die wijzerplaat passen. bekijk meer replica rolex en replica Rolex Yachtmaster

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex