replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月30日星期三

Franse Museum Exhibit viert het Land Uurwerken Bijdragen


Op een heldere dag kunt u het oosten kijkt vanuit de Franse stad Besançon en te zien Zwitserland. Deze nabijheid van het horloge van de wereld heeft bijgedragen aan de stad en de omliggende regio Doubs naar het horloge en klok hoofdstad van Frankrijk te worden. Er is zelfs een museum gewijd aan de industrie in de stad, het Musée du Temps (Time Museum), die een actuele tentoonstelling vitrines van het museum gehele antiek horloge collectie voor het eerst aan het publiek.

De tentoonstelling, Montres et Merveilles (horloges en wonderen), bevat 200 stuks van de tijdmeting, waaronder horloges, gevallen, geëmailleerde platen, uurwerken gereedschappen en iconografische documenten.

De tentoonstelling is opgezet in vier delen in chronologische volgorde. Het eerste deel is gewijd aan horloges van het begin van de zestiende tot de achttiende eeuw. Hun nauwkeurigheid is vrij onzeker, maar ze zijn in de meeste gevallen, authentieke stukken van sieraden, vervaardigd uit de kostbare materialen, met uitgebreide decoraties. De technische ontwikkeling van horloge vakmanschap leidt tot de achttiende eeuw, met nieuwe uitvindingen en technieken geleidelijk ingevoerd. Bezoekers kunnen werkingen van de klokken 'observeren en daarom begrijpen hun mechanische principes-zoals plaatbewegingen met uitgebreide struts en balans-lullen evenals zekering kettingen en veren.

Een tweede gedeelte gaat over het keerpunt van de 18e en de 19e eeuw uurwerken, markering technische en esthetische innovaties. De vormen worden meer verfijnd, het uurwerk nauwkeuriger, ingegeven door de zoektocht naar maritieme chronometers. Dit gedeelte bevat de Lépine horloge collectie, door het Museum verwierf in 1998, alsmede werken van Breguet, Berthoud en Leroy.

Het derde deel is gewijd aan de negentiende en vroege twintigste eeuw horloge-industrie, gekenmerkt door de invoering van de massaproductie. Dit deel is gewijd aan de productie in de stad Besançon. Door de weergave van de stukken geproduceerd in fabrieken van Besançon tot aan die van het begin van de twintigste eeuw, de tentoonstelling heeft als doel om het belang van de stad als de hoofdstad van de Franse horloge en klok vakmanschap in die periode.

Afgezien van horloges, dit gedeelte geeft bezoekers de kans om minder bekende delen van de collecties van het museum te zien, maar die nauw verband houden met de productieve sector Besancon, zoals horloge gevallen en geëmailleerde platen die de bezoeker dat een groot deel van de activiteit van de stad was niet herinneren de productie van klok werkingen, maar de assemblage van klok werkingen in horlogekasten.

Ten slotte wordt het laatste deel gewijd aan vakmanschap te kijken in het begin van de 20e eeuw, met de nadruk op de Leroy 01, meesterwerk van het museum. Het 24 complicaties, wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde uurwerken stukken die werd geproduceerd in het begin van de eeuw. "Vervaardigd in Besançon, de 01 is de perfecte uitdrukking van de kwaliteit van de vaardigheden ontwikkeld door lokale horlogemakers van die tijd," het museum zei in een verklaring.

De tentoonstelling loopt tot 29 mei Het wordt gesponsord door de Richemont Group en de Fondation de la Haute Horlogerie. Voor meer informatie:
bekijk meer replica rolex en replica Rolex Yachtmaster

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex