replica horloge

replica horloge
replica horloge

2013年7月1日星期一

'S werelds eerste Blancpain Villeret helft tijdzone 8 dagen gangreserve horloge

Blancpain Blancpain - Momenteel meest complexe en meest veelzijdige van de wereld met de hand mechanische horloges . Sinds 1735, heeft Blancpain nooit geproduceerd quartz horloges , Deze doelstelling is uit te voeren in het einde, onveranderlijke! De oudste nog bestaande uurwerken merk Blancpain is niet aan de lopende band in de fabriek, het productieproces allemaal binnen de oude boerderij, door de individuele horlogemaker Seiko mozaïek. Met ingang van vandaag, een Blancpain horloges van de horlogemaker persoonlijk controleren nummer en handtekening gegraveerd zijn strenge kwaliteitscontrole opnemen, jaren geleden is niet anders. Blancpain lanceerde de eerste wereldwijde Villeret reeks halve tijdzone 8 dagen gangreserve function watch() { [native code] } . Dit is in de glans van de 2011 Basel Watch Fair is nu om onderzoek te winkelen. Dit horloge drager kan een 30 minuten bereikafstelling tijdzone te zijn, waardoor het reizen naar de helft van de tijdzone landen voelen zich meer eenvoudig en handig.
Villeret helft tijdzone 8 dagen gangreserve horloge is uitgerust met het speciaal ontwikkelde Calibre.5235DF door Blancpain de schat 珀勒布哈苏 beweging fabriek beweging, is dit self-kronkelende beweging bestaat uit 324 delen, met drie vat 8 dagen van de macht, om stabiele release te garanderen. De slinger Tuo gemaakt van titanium, de kracht van de energie-efficiëntie te vergroten en de gevolgen van de temperatuurverandering op de slinger Tuo, de timing nauwkeurigheid. Fine-tuning schroef systeem met de Blancpain Blancpain unieke, nauwkeurige en handige afstelling. Knop aan de bovenkant van de kroon voor het schakelen snel controleren van de tijd en de halve tijdzonecomponent. Het aanpassen van de verwijzing tijd tot tijd in de tweede tijdzone automatisch dienovereenkomstig aangepast. Op hetzelfde moment, kan de drager worden verzekerd zonder angst voor schade aan de beweging van de aanpassing datum per periode.
Wijk 8-daagse gangreserve horloge Blancpain Blancpain Villeret halve 6661-3631-55B, CAL 5235DF automatisch uurwerk, 8 dagen lang gangreserve, waterbestendig tot 30 meter, 18K rose gouden horloge geval, geëmailleerde wijzerplaat, nieuw onderzoek Bericht kroon coaxiale zone de kalender switching regulator switch, tafel diameter: 42MM ,6661-1531-55B, CAL 5235DF automatisch uurwerk, 8 dagen lang gangreserve, waterbestendig tot 30 meter, 18K wit gouden kast, geëmailleerde wijzerplaat, nieuw onderzoek gepubliceerd in de kroon coaxiale District Kalender switching regulator switch tafel Diameter: 42mm.
Villeret helft tijdzone 8 dagen gangreserve het horloge oppervlak diameter van 42 mm, een half-dome grote brand witte emaille voorplaat brandende geschilderd uur-markers, met verwijzing naar de tijdweergave op de 12 uur positie, half uur tijd zone in het midden, met de referentietijd dag / nacht indicator om 9 uur, met de half-tijdzone de datumweergave automatisch aan te passen om 6 uur, de datum van aanpassing of zone aanpassing instructies in de 4:00 positie. Guilloche decoratie slinger is zichtbaar door de transparante saffier kristal rugdekking. Beschikbaar in platina en rood goud modellen zijn uitgerust met een krokodil lederen band.
see more horloges Bell & Ross Tonneau BR02 Model and horloges Panerai Ferrari By Panerai

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex