replica horloge

replica horloge
replica horloge

2013年7月23日星期二

Met de persistentie en warm hart te kijken-maken-technologie, Juvenia ontwerpt de energieke en horloge leider merk, en werd het symbool van het modieuze design

In 1860, wordt JUVENIA opgericht door Jacques Didisheim uit de Elzas, Frankrijk, en opende zijn eerste horloge-making fabriek. Met de persistentie en warm hart te kijken-maken-technologie, JUVENIA ontwierp de energieke en horloge leider merk, en werd het symbool van het modieuze design op dat moment. Jacques Didisheim hoewel pionierde een mooie toekomst voor het merk, zijn zoon, Bernard Didisheim niet tot stilstand vanwege de voorsprong van zichzelf prestaties komen. Hij wist dat als zijn merk moet meer prestaties te maken in de felle concurrentie van de markt, moeten ze hun eigen merk van de beweging te maken. Daarom, in 1908, opende hij een horloge bedrijf, gespecialiseerd in de productie van ultra-dunne zakhorloge machine, en ook betrokken bij andere aspecten in de wereld van de klok, met inbegrip polshorloge, horloge onderdelen, klok en onderdelen, polshorloge extra apparaat, en polijsten leveringen, en zet de essentie van de techniek en de fabricage van horloges, het opbouwen van een goede stevige basis voor merkbekendheid.

In de vroege jaren 1900, JUVENIA geopend respectievelijk twee brand stores in Parijs de tiende gebied Rue DE L'Echiquier en Madrid Val Verde 1. In het jaar 1914, werd JUVENIA hoofdkwartier veranderd in La Chaux-de-Fonds, en in een mum van. 101 Paix avenue, opende de eerste moderne apparatuur en geavanceerde apparatuur horloge-making fabriek. Met de snelle uitbreiding van zijn bedrijf, zo vroeg in het Suezkanaal bouw, Juvenia opende de ontwikkeling van de wereldwijde business, ook vanwege de superieure omstandigheden, de ontwikkelde zee land verkeer laat JUVENIA trekken gemakkelijk zakelijke professionals over de hele wereld, zijn eigen korenmaat net als, met de oprichting van de distributie-agent in India, Azië en Zuid-Amerika, JUVENIA kreeg de snelle ontwikkeling van de markt in de wereld, en al snel populair in de internationale horloge altaar, prominente positie dieper in de koninklijke aristocraten.

In Zwitsers horloge industrie JUVENIA merk heeft altijd genoten van kracht bereiken van een perfecte en buitengewone proces reputatie, meer dan 145 jaar geschiedenis, nooit nastreven doorbraak. In het jaar 1880, JUVENIA opende introductie van cilinder versnelling besturingssystemen. In het beginstadium van de wind actie van belangrijke beweging, later met horloge hoofd plaats, wat leidt proces van de industrie. En na deze technologie werd toegepast op de hefboom type vistuig en de kleinere en kleinere omvang van de machine kern, JUVENIA uitgegroeid tot een van de fabrikanten van de wereld eerste vrouwelijke horloges. En in de 1914 jaren van de Zwitserse Nationale Tentoonstelling, was hij de eerste kleinste enkel type mechanische beweging in de wereld: machine kern diameter van slechts 9,5 mm en 2,5 mm dik, van Zwitserland horloge-technologie stap naar een andere nieuwe staat, kan nog steeds worden voor onsterfelijkheid van epische. Relatief, grote case voorziet de ontwerpers, beeldhouwers, email geglazuurde divisie en sieraden decorateur de vrije ruimte van de originaliteit en onthult de kracht van de mogelijkheden, het concept van de perfecte uitstraling en ornament maakt JUVENIA in de twintigste eeuw eerste tien jaar komen het hoogste niveau .

Vandaag, nep Chopard Horloges erfde het concept voor het streven naar excellentie horloge-technologie voor kunst en design voortdurend doorbraak, zijn voortdurend schrijven van een nieuwe mijlpaal. De tijd verandert elke dag, het enige verblijf is nep Breitling horloges ooit trouw aan voorstanders kunst, innovatie, het streven naar elegante speciale technologie merkwaarde te vormen. see more horloges Bell & Ross 46mm Model and horloges Panerai

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex