replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月1日星期二

Tokima 2014 - Black

Vandaag de dag is de 3e verjaardag van mijn blog, en ik vieren met een Tokima.
De Tokima horloges zijn een van mijn favoriete lijn van horloges, en ik heb de meeste van de modellen die zijn uitgebracht gekregen.

Vorig jaar werd gevierd als de 30ste verjaardag van de originele modellen, en om die gebeurtenis te markeren, werden twee nieuwe Tokima horloges vrijgegeven De tekst voor het horloge staten .:
"Het is al 30 jaar jaar sindsdien," TOKIMA "is terug van de kosmische ruimte. Human zal zijn voorbij tijd en ruimte door de montage van een polshorloge-soort tijdmachine in de toekomst. Time machine-ontwerp, die buiten de afmetingen. Het is de "TOKIMA.". "Veel meer te vinden over de Tokima Horloges mijn Tokima Overzicht Pagina hier .

De horloges zijn een limited edition release met 1.500 eenheden in elk van de twee kleuren, zwart en zilver. Ze zijn ontworpen door de oorspronkelijke Tokima uitvinder Katsushi Murakami, en er is een ondertekend briefje in de doos van Murakami zelf (en doet kijken hand als het is ondertekend). Er is een video over het horloge op Youtube te vinden welke je kunt hier .

Dit model is een verbeterde versie van de Tokima oorspronkelijke vorm, en lijkt een beetje op de 1998 Originele metalen horloge. Het heeft nu een 4-cijferig LCD-display op de achterkant van het hoofd, zodat u kunt de tijd af te lezen wanneer alles in watch modus is gesloten . het openstellen van het hoofd onthult Tokima had een oog upgrade, met de ogen nu twee Swarovski kristallen. het LCD-scherm aan de voorzijde is nu ook anders, met de dot matrix wordt vervangen door een tweedelig scherm met een lcd-analoge stijl dial (3 hand) en een countdown blok display met nummers in het midden voor de stopwatch-modus. de belangrijkste LCD heeft knoppen aan de linkerkant van het scherm, en het hoofd LCD-scherm heeft knoppen inzet aan de zijkanten van het hoofd.
TOKIMA ook toegenomen, maar is op een dieet sinds 1998. Zijn lichaam is ongeveer even groot, maar niet zo diep, maar heeft langere benen en armen en het hoofd gegroeid (kunnen de LCD passen).

De riem en robot mount hadden een upgrade te hebben. Het grootste deel is gelijk aan de 1998-modellen, maar er is nu een metalen bumper rond de buitenkant.

Het horloge is nog steeds te koop, maar het is een limited edition zal het alleen rond totdat zij alles te verkopen. Het wordt geproduceerd door Katsushi Murakami, auteursrecht to Live Works, en verkocht door Skj-J, en is een Japanse gemaakt horloge .

Deze zwarte versie heeft een modelnummer van SKY-95003, en heeft een adviesprijs van ongeveer ¥ 27,000.
Bekijk meer horloges replicas en iwc others

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex