replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年2月17日星期三

storm Transit

Vandaag is het nummer 27 in mijn Storm horloge collectie, en is een relatief eenvoudig ontwerp, dus ik verwacht dat dit een kort bericht zijn.
Dit model heet Transit, en is een quartz analoog horloge. Het heeft een 3 handontwerp wijzerplaat, met een ontwerp voor het gezicht en de handen die zeer herkenbaar als een Storm (maar het is moeilijk om precies uit te leggen waarom).
Het gezicht wordt omgeven door een blauwe, semi-transparante ring die is gevormd met de notulen (in 5's) met de Storm naam in plaats van nul. De bezel daadwerkelijk roteert, hetgeen verrassend als het lijkt louter decoratieve. Het geval is roestvrij staal, met een schroef-op de rug, en heeft een waterdichtheid rating van 50m.
De band is ongebruikelijk voor een Storm horloge, die een meer solide armband design. Het heeft metalen profielen (metalen plaat rond de plastic kern) met blauwe plastic wiggen inbetween elk segment. Dit maakt de armband heel stijf, maar ook betekent dat het nodig heeft op maat te snijden (dus zorg ervoor dat het groot genoeg is als je er een tweedehands te kopen).
Ik heb niet gevonden een datum voor het horloge, maar vanaf het ontwerp zou ik denk dat het een nieuwer model uit de late jaren 2000 of begin 10s.
Bekijk meer horloge replicas en iwc nuovo stile

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex