replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年8月2日星期日

Roestige White Defensie Sluiten Continues

Had hij echt motief? Tina was maaltijd ticket Joe's.

Wie anders zou motief hebben gehad? Becky Black wilde Joe om Tina te verlaten, zelfs na haar dood werd ontdekt, ze nog steeds slapen met Joe. we weten dat ze een dief (toegelaten op de stand ze gestolen appx. $ 10K van haar dronken echtgenoot) en ze loog tegen haar dochter over Joe, misschien Becky had motief.

Het enige wat dit onderzoek bleek was dat de Bartlet politie nog meer onbekwaam dan de MPD, blijkbaar het is waar, als je flunk uit de MPD Academy, ga je te huren op de Bartlet PD.

Tuurlijk ze bewezen Joe is een waardeloze POS, geen twijfel daar, maar een jota van, zelfs indirect bewijs dat rechtstreeks verwijst naar Joe doden van haar, zetten haar in de auto en parkeren daar waar ze vonden het niet bieden.

Ik zeg niet schuldig vanwege mogelijke twijfel.

Leven, Joe had veel motief. Tina was over om te ontdekken dat Joe kon of wilde niet de lening te krijgen op het nieuwe huis, omdat de financiën. Als hij Tina kon doden en uitstappen dan zou hij het leven verzekering te krijgen en misschien hadden ze de verzekering op het huis dat als een van hen stierven de lening werd afbetaald en de auto's ook. Na Tina werd vermoord smeekte hij Becky aan haar man te verlaten. Waarom zou Joe vertellen zoekers niet te kijken in Bartlett omdat Tina er nooit gegaan? Als hij was echt geïnteresseerd in haar vinden zou hij worden om mensen te vragen overal kijken, laat geen middel onbeproefd gelaten, ik moet Tina vinden. Hij deed het niet omdat hij al wist dat ze dood was.bekijk meer Zwitserse Rolex en Patek Philippe Calastrava

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex