replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年7月22日星期三

Een krachtige Perspectief In Time

Automatische horloges staan ​​bekend om hun tijd houden nauwkeurigheid en houdt het onderscheid van een van de meest gewenste uurwerken voor mannen en vrouwen. Een echte automatische of zelfopwindende horloge is voorzien van een ingebouwde drijfveer mechanisme dat automatisch slingert van de natuurlijke beweging van de arm van een gebruiker en levert voldoende energie om het uurwerk te voeren en te voorkomen dat handmatig opwinden.
In 1770 bedacht de Zwitserse horlogemaker Abraham-Louis Perrelet de eerste zelf-wikkeling automatisch uurwerk, een zakhorloge, die werd ontworpen om te werken wanneer de gebruiker liep, met behulp van een oscillerende gewicht dat op en neer bewogen. De self-opwind mechanisme was revolutionair, omdat horloges voorafgaand aan deze: mechanische uurwerken nodig handmatig opwinden.
Vandaag de dag veel fijne horlogemakers uit Perrelet, Maurice Lacroix en Graham aan TAG Heuer, Invicta en Zwitserse Legend produceren allemaal zelfopwindende automatische uurwerken. Veel produceren ook mechanische horloges ook.SL-11819A-BB-01-SB-W
Het enige nadeel aan het bezitten van een automatisch horloge is hoe het te blijven draaien als u ervoor kiest niet om het te dragen voor een lange duur van de tijd. Automatisch horloge winders, die de beweging en de trilling van de pols na te bootsen, zijn een oplossing. Deze handige en praktische items komen in individuele, evenals meerdere stijlen voor verzamelaars tegemoet met meer dan één automatische uurwerk.
Zwitserse Legend is voorzien van een horloge winder met veel van zijn Neptunus automatische uurwerken als een speciale gemak en bonus aan hun klanten. De Swiss Legend Neptune automatisch horloge in zwart kenmerken een zwarte ion plated kast en bijpassende siliconen band. De unidirectionele draaibare roestvrij stalen ring met afgeschermde markers omcirkelt de zwarte wijzerplaat met lichtgevende wijzers en uur markers.
Kenmerken zijn onder andere een automatische datum kalender en waterdichtheid tot 100 meter. Horloge is 52 mm in diameter en 18 mm dik en wordt geleverd met een draagbare winder.
De Zwitserse Legend automatisch horloge is beschikbaar op WorldofWatches.com.
bekijk meer rolex kopie en A.Lange & Sohne

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex