replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年1月17日星期六

Cartier Precious Muse

Iedereen was erg als Cartier sieraden. Cartier sieraden heeft een perfecte afwerking en een elegant design. Voelt altijd zeer luxe.
Cartier High Jewellery Show zal het jaar worden 11 juni 2013 debuut, deze tentoonstelling meer dan tweehonderd werken, exposities omvatten werken van fijne sieraden, Cartier Traditie met een aantal nieuwe senior Secret Watch, etc., werken rijk, het wachten waard. De tentoonstelling voor een totaal van vier dagen, dit is niet alleen een belangrijke gebeurtenis in de sieraden industrie, maar zal Cartier onbegrensde creativiteit en prachtige kunstwerken te maken.
Cartier sieraden werd tentoongesteld zijn niet erg sier. Niet alleen het design perfect. Meer sieraden brengt elegantie en verleiding, meer mensen voelen luxe.
Werkt op het display, de nieuwe Puma fijne sieraden diamanten halsketting kwastje, diamant lijnen tonen de gladde, zachte en gehoorzaam aan hen die op de borst, Puma Terugkijkend naar de buitengewone charme laten zien dragen, ketting opknoping zoom kan worden gescheiden afgevoerd voor verschillende keten, met de drager voorkeuren aan te passen.
Dit jaar is de Cartier High Jewellery Fair "Cartier Precious Muse" zijn als thema, zal maken Cartier is het creëren van stijl, met de collectie van overvloedige creativiteit en enthousiasme,
Deze tijd kan de antieke Cartier collectie niet missen, zal u een waarde van ongeveer bijna 25 miljoen antieke kroon, die meestal Oude Europese Cut Diamond manier een centrale ingelegd peer gesneden demonstreren ongeveer 4 kt Diamond is vrij zeldzaam zeldzaam moderne werken.
De geschiedenis van Cartier omdat deze muze, of Louis Cartier zelf of Jeanne Toussaint, María Félix, Daisy Fellowes, of Gloria Swanson en andere leeftijdsgroepen-achtige figuren, zijn geschiedenis van kostbare schatten Cartier's en belangrijke troef, maar ook om Cartier continu licht mogelijk te maken.
Fijne sieraden mysterieuze tafel tentoonstellingen, Puma elegante houding tonen in de zaak, de meer integrale armband met parels, zacht en prachtig, als een luipaard zachtjes viel op de pols, de bewaker van het evenement. De vierdaagse jaarlijkse Cartier fijne sieraden tentoonstelling "Cartier Cartier Precious Muse Muse koesteren," Cartier stijl zal brengen kijkers een verrassing, de lijst van "juweliers van de keizer, juweliers van de keizer," de prachtige look.bekijk meer horloges rolex en Cartier Santos

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex