replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年10月13日星期一

Breitling Supersports Chronograph

Breitling kijken we voelen zeer goede vlucht horloge. In feite, de Breitling horloge is ook zeer goed.
De Continental GT is de geschiedenis van de productie van de snelste en krachtigste Bentley auto, ook de sneeuw coaster wereld record houder. Breitling om hulde te brengen aan de productie van de Bentley Continental GT Breitling Bentley Supersports Chronograph.
Dit horloge is een totaal van 3 kleuren voor selectie. Het horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De bezel voortzetting van de Breitling horloge is voorzien. Grote wijzerplaat, complex ontwerp wijzerplaat.
"Dashboard-achtige" de meest opvallende kenmerken van de wijzerplaat, wijzerplaat en innerlijke bezel versierd met blauwe, oranje of witte cirkel. Roestvrij stalen kast met een diameter 49 mm, uitgerust met Breitling Caliber 26B beweging, die is na de COSC-gecertificeerde automatische chronograaf uurwerk. Horloge uitgerust met een 1/4 van een seconde chronograaf functie, een datum venster op 6 uur positie roterende versnelling bezel versierd met gekartelde patroon.
Wijzerplaat en wijzer: blauw, oranje of witte bezel en sub bezel wijzerplaat; 60 punten centrale timer; 12-uurs tijd sub-wijzerplaat; 06:00 datum venster.
Horloge met een geschroefde kroon, dubbelzijdig anti-glare behandeling gebogen saffier glas tafel spiegel. Supersports drie gelimiteerde oplage van 1.000 stuks elk met Barenia lederen band, de Bin Lipi riem of krokodil lederen band, rubberen band of roestvrij stalen band.
Technische parameters:
Beweging: Breitling Caliber 26B beweging; COSC gecertificeerd; zelfopwindend; amplitude van 28.800 VPH;
38 edelstenen; 1/4 seconden timing;
Kalenderfunctie Functies: uren, minuten, datum, chronograaf, toerenteller;
Kast en band: roestvrij staal, diameter 49mm; waterdicht 100 meter;
Schroef-in kroon;
Draaibare ring; gebogen saffierglas, dubbelzijdig ontspiegeld;
Barenia riem, Bentley riem, alligator band, of een rubberen band of staal.bekijk meer rolex imitatie en Breitling Hercules

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex